Shopping cart imageShopping Cart (0) Items

All books using the keywords: Piero Boseta

Bridge of Love Piero Boseta
Books with a 0 star rating(0)
$11.08
Size: 5.83" x 8.26"
Binding: Perfect Bound
A chance meeting between two desperate young people on the famous Cologne bridge, suddenly turns to a beautiful love romance. Eric and Ana they find in each other's arms everything they were missing. As they navigate life's dark labyrinths, their steadfast love remains the only beacon of hope. "Bridge of Love" is an intriguing narrative which I invite you to discover together...
Ti Je Dashuria Piero Boseta
Books with a 0 star rating(0)
$9.99
Size: 5.83" x 8.26"
Binding: Perfect Bound
Poeti ka zgjedhur të shkruaj për dashurinë, sipas tij ajo është ndjenja më e bukur që personifikon njeriun. Si e tillë, dashuria poezia e dashurisë është tipike edhe për ditët e nxehta të verës. David Boseta ka zgjedhur vargun klasik në shumicën e poezive të tij, ndërsa nuk përjashton edhe llojet e tjera. Poeti mendon se pavarësisht teknologjisë që ka hyrë në jetët tona, poezia është art ii të bukurës, i cili duhet të jetë patjetër pjesë e leximit. Boseta është nderuar me disa çmime ndërkombëtare: Antologji Kili në 2017-ën, Antologji Singapor në 2018-ën, Poetas del Mundo – Positivo e më gjerë. Poezitë e tij janë përkthyer në disa gjuhë të botës. Shkrimtari David Boseta shkruan gjithashtu ...
Ura e Dashurise Piero Boseta
Books with a 0 star rating(0)
$12.00
Size: 5.83" x 8.26"
Binding: Perfect Bound
Një takim i rastësishëm mes dy të rinjve të dëshpëruar  në urën e famshme të Këlnit, papritmas kthehet në  një romancë të bukur dashurie. Eriku dhe Ana  gjejnë në krahët e njëri-tjetrit gjithçka u kishte munguar.  Ndërsa lundrojnë në labirintet e errëta të jetës,  dashuria e tyre e palëkundur mbetet i vetmi fener shprese. “Ura e Dashurisë” është një rrëfim intrigues  të cilin ju ftoj ta zbulojmë së bashku...