Shopping cart imageShopping Cart (0) Items

TRAJNA SJEĆANJA

TRAJNA SJEĆANJA cover image
TRAJNA SJEĆANJA cover image TRAJNA SJEĆANJA cover image TRAJNA SJEĆANJA cover image
Click images to enlarge
by: Azemina Dokaza Klobodanovic
Books with a 0 star rating  (0)
Publication Date: May 25, 2023
Book Size: 5" x 8"
Pages: 206
Binding: Perfect Bound
Color: Black and White
ISBN: 9798890900128
$12.99

Usually ships within 5 - 10 business days
Book Synopsis
Ova knjiga govori o sjećanjima koja autorica i da hoće ne može zaboraviti. Ona su pohranjena duboko u njenom umu, u njenoj duši. Neka su divna, neka tužna i teška, ali za nju nezaboravna.
Čitajući ovu knjigu saznat ćete kako je to kada si rođen kao neželjeno dijete, kako je to kada ti Tito bude kum, što sve može žena koja voli, na što je ona sve spremna, kako je to kada postaneš snaha, kako ti život bude poklonjen a tako malo je nedostajalo da napustiš ovaj svijet... Ima tu i ratnog vremena, onog iz 92' u Bosni, pa onog iz doba Corone, i još puno toga.
Svojim pričama autorica poručuje - Treba uživati u lijepim sjećanjima, prisjetiti se i onih drugih, manje lijepih, ali NE ŽIVJETI U NJIMA! Ona treba da služe kao podsjetnik da život može biti divan i da ga možemo učiniti još divnijim. U tome je vrijednost sjećanja!

Za korice knjige ''Trajna Sjećanja" odabrala sam ovu sliku s razlogom. Slika korica pokazuje dan i noć, sunce i mjesec, svjetlo i tamu, baš kao što su sjećanja koja se nalaze između korica ove knjige. Dakle, sjećanja mogu biti divna baš kao što je dan obasjan suncem, a i tužna, tamna kao noć, ali kako god, sva ona pamte se i čuvaju u duši kao jedna nezaboravna slika.
Customer Comments
Be the first to write a comment and rate this book
Other Books By This Author
Na Zalasku cover image
$12.74