Shopping cart imageShopping Cart (0) Items

Organska kemija: sokratski dvogovor; 4. zvezek

Organska kemija: sokratski dvogovor; 4. zvezek cover image
Organska kemija: sokratski dvogovor; 4. zvezek cover image Organska kemija: sokratski dvogovor; 4. zvezek cover image Organska kemija: sokratski dvogovor; 4. zvezek cover image
Click images to enlarge
by: D.S. Kemp & F. Vellaccio
Books with a 0 star rating  (0)
Publication Date: October 18, 2017
Book Size: 6" x 9"
Pages: 198
Binding: Perfect Bound
ISBN: 9781642545852
$7.99

Usually prints within 3 - 5 business days
Book Synopsis
Ta dodatek najinemu učbeniku Organska kemija je delovna knjiga z vprašanji in odgovori, ki niso v učbeniku. Četudi je razdeljena po enakih poglavjih, ima namen naučiti jezik organske kemije s pomočjo dialoga med študentom in besedilom. Knjiga ne obravnava vseh predmetov učbenika. Tako se 1. poglavje učbenika začne z zgodovinsko razpravo in nadaljuje z določanjem empiričnih in molekulskih formul. Misliva, da se te predmete in izračune lahko naučite s pomočjo zgledov in nalog v učbeniku; zato jih ne omeniva v 1. poglavju te knjige. Prvo poglavje raje vsebuje, med drugim, postopno razlago Lewisovih struktur, ki so osnovni jezik organske kemije in ki se jih lahko naučimo in jih koristno uporabljamo le s pomočjo reševanja nalog. To je najin vzorec za vso knjigo: razloži tiste stvari, ki se jih najlažje naučimo z reševanjem povezanih nalog.

Ko boste preučevali to knjigo, se ne predajte skušnjavi, da jo berete kot besedilo. Potem ko preberete vsako vprašanje, močno priporočava, da raje postojte, premislite in predložite odgovor, preden si ogledate napisano rešitev. (Pomagalo bo, če pokrijete odgovor s kosom papirja.) Če ste že seznanjeni s katerimi predmeti, lahko preskočite tiste dele. Mnoga poglavja vsebujejo kratke teste, ki jih lahko uporabite, da prepoznate, katera področja potrebujejo več vaše pozornosti.

Mnogi od najinih študentov raje sledijo dialogu, preden preberejo poglavje v učbeniku. Zelo verjetno boste uporabili to knjigo po svojem okusu. Redki študenti se naučijo težavno snov organske kemije le po enem pregledu; ko sva izdelala to metodo učenja, ki se razlikuje od običajnega učbenika, sva imela v mislih zmožnosti in navade večine študentov.

Customer Comments
Be the first to write a comment and rate this book
Other Books By This Author